Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο

23/10/2019 | 07:07

 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23.00 το βράδυ της Τρίτης, στο Μάλεμε Χανίων όταν αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με μηχανάκι με αποτέλεσμα ένα άτομο να βρει ακαριαίο θάνατο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο δεύτερος αναβάτης του δικύκλου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν οτι ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος ενώ η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε διαμελισμένη.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι από την αρχή του έτους, η αιματοχυσία στους δρόμους της Κρήτης λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς μέχρι στιγμής οι νεκροί από τροχαία ατυχήματα φτάνουν στους 53, μεταξύ των οποίων αρκετοί νέοι.

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στα Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου (ΦΩΤΟ)