Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 30χρονος ποδηλάτης

13/06/2019 | 06:42

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Χατζηκώστα ο νεαρός ποδηλάτης που διακομίσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους οικείους του να αδυνατούν να πιστέψουν το σκληρό παιχνίδι που έστησε η μοίρα στον δικό τους άνθρωπο, στερώντας τον από κοντά τους τόσο αδόκητα και πρόωρα.

Ο 30χρονος Γιαννιώτης κατευθυνόταν με το ποδήλατό του από το Πανηπειρωτικό Στάδιο προς την Ανατολή, όταν επί της Ιωαννίνων έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, οι περαστικοί προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες με τη μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) προσπαθούσαν ακόμη και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο να τον επαναφέρουν.

Οι γιατροί του Χατζηκώστα έδωσαν σκληρή «μάχη» μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ