Νεκρός 85χρονος λίγο μετά το εμβόλιο – Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου

15/02/2021 | 20:42

Ένας άνδρας 85 ετών στην Κρήτη έχασε την ζωή του λίγα λεπτά μετά την χορήγηση εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης σωριάστηκε ενώ περίμενε για να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το συμβάν δεν συνδέεται με το εμβόλιο. 

Οι εκτιμήσεις θέλουν να πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που απλώς συνέπεσε χρονικά με τη χορήγηση του εμβολίου.

Σύμφωνα δε με τους ειδικούς, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο απευθείας μετά τη χορήγηση εμβολίου. Οι πληροφορίες λένε πως ο ηλικιωμένος, αφού έλαβε τη δόση, περίμενε ένα τέταρτο, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες και έπειτα έπεσε κάτω. Οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση εγκεφαλικού και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα δείξουν ποια ήταν η αιτία.

Το Λουγκάνο διόρισε εξορκιστή εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης

Ανδρουλάκης: Κόμματα προγραμματικά με στελέχη όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης

H άγνωστη κρύπτη στην Αρκτική όπου φυλάσσεται η πολιτιστική παρακαταθήκη της ανθρωπότητας

Σεισμός “ταρακούνησε” την Κεφαλονιά

Καιρός: Μετά το “μίνι” καλοκαίρι έρχονται βροχές, καταιγίδες και βοριάδες

Πάτρα: Επιστολή του Δημάρχου για υπογειοποίηση του τρένου και παραχώρηση του Βόρειου Λιμένα

Η Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι η πολυτιμότερη ομάδα στον κόσμο με έσοδα 6,53 δισ. δολάρια

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Πακιστάν – Ινδίας με εκατέρωθεν ανταποδοτικά κτυπήματα