Νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι στη Μόρια

08/10/2017 | 17:55

Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών της Μόριας, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, πρόσφυγας από τη Συρία.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του παιδιού ενώ αύριο Δευτέρα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και για αυτό οι γονείς του ταξίδευαν προς την Ευρώπη προκειμένου να νοσηλευθεί σε ένα καλό νοσοκομειακό ίδρυμα.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, το άτυχο πεντάχρονο κοριτσάκι με την οικογένεια του είχαν περάσει στη Λέσβο από τα απέναντι τουρκικά παράλια μόλις την περασμένη Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»