Νεκρές οι 2 γυναίκες που επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης

04/03/2016 | 01:15

Η τουρκική αστυνομία σκότωσε δύο γυναίκες, αγνώστων στοιχείων, οι οποίες επετέθησαν το πρωί κατά αστυνομικού στόχου στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό.

Οι δύο γυναίκες “εξουδετερώθηκαν” σε κτίριο όπου είχαν οχυρωθεί μετά την επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανήρτησαν βίντεο που δείχνει τις δύο γυναίκες να πετούν χειροβομβίδες κατά λεωφορείου της αστυνομίας και στη συνέχεια να ανοίγουν πυρ με αυτόματα όπλα κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι δύο γυναίκες έφθασαν στον τόπο της επίθεσης με ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το ταξί και διέφυγαν πεζή στα σοκάκια της περιοχής.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, η αστυνομία είχε παγιδεύσει τις δύο γυναίκες σε κτίριο της περιοχής, από όπου στη συνέχεια ακούσθηκαν πυρά και μία έκρηξη.

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει την Δευτέρα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Το «ευχαριστώ» στην Βελίκα Καραβάλτσιου

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»

Πνίγηκε 38χρονος στη Χαλκιδική

Ισραήλ: Νεκρός ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν