Νεϊμάρ: «Αισθάνομαι καλά, αλλά δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά»

01/08/2023 | 22:50

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και αγαπημένος του ιαπωνικού κοινού, Νεϊμάρ, δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό στους τρεις αγώνες της περιοδείας της πρωταθλήτριες Γαλλίας, αλλά δεν δείχνει να ανησυχεί για την έναρξη της σεζόν.

Σήμερα μετά την ήττα (2-1) από την Ίντερ, εκμυστηρεύτηκε ότι «αισθανόταν καλά». «Αλλά δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά», συνέχισε.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει δουλέψει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και ότι αυτή η δουλειά είχε αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Ο Νεϊμάρ δεν έχει αγωνιστεί από τις 19 Φεβρουαρίου (νίκη επί της Λιλ, 4-3), τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

zougla.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ