Νέες απειλές Τσελίκ σε Ελλάδα και Κύπρο: Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο

01/07/2020 | 11:18

Απειλές και προκλητικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ.

Σύμφωνα με τη Ηurriyet ο Τσελίκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας: «Δεν είδαμε να τηρούν το λόγο τους ούτε η Ελλάδα, ούτε η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία), ούτε η ΕΕ. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας ούτως ή άλλως».

Στη συνέχεια ο Τσελίκ διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία είναι πάντα πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επί ίσοις όροις.

Από την ομιλία δεν έλειψαν οι απειλές: «Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω απλά να σας προειδοποιήσω. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνά να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering