Nέες απειλές από το”μεγάλο κεφάλι” του ISIS: Oι Βρυξέλλες ήταν μόνο μια γεύση

27/03/2016 | 12:36

Nέο υλικό των τζιχαντιστών δημοσιεύτηκε και κάνει την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο βίντεο των μελών του ISISδιαδραματίζει ο Βέλγος τρομοκράτης,  Hicham Chaib, που θεωρείται ως ένα από τα βασικότερα στελέχη της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Σύμφωνα, μάλιστα με διεθνή δημοσιεύματα ο Chaib έχει λάβει μέρος σε πολλούς αποκεφαλισμούς και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τον τρομοκράτη, να εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση και στη συνέχεια να εκτελεί έναν άνθρωπο «οn camera».

«Τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες ήταν μόνο μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν», λέει το «μεγάλο κεφάλι του ISIS», κοιτάζοντας την κάμερα.

 

Πηγή:zerocensorship.com

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS