Νεαρός άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά – Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας

Για δεύτερη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας 31χρονος άνδρας στο Μεσολόγγι.

Ο άνδρας κατανάλωσε ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του όμως τον βρήκαν εγκαίρως άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο παρ΄ ολίγον αυτόχειρας, ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός άνδρας αποπειράται ευτυχώς ανεπιτυχώς να δώσει τέλος στη ζωή του.

aixmi-news.gr

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους