Νέα θητεία για τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του Παναθηναϊκού

17/09/2025 | 23:49

Ο Χρήστος Κόντης θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το επόμενο διάστημα και μέχρι το Τριφύλλι να καταλήξει στον εκλεκτό για τον αντικαταστάτη του Ρουί Βιτόρια.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Χρήστο Κόντη για να επιστρέψει ως υπηρεσιακός προπονητής στο Τριφύλλι.

Το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε οριστική συμφωνία και ο Έλληνας προπονητής από την Πέμπτη θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Ο χρόνος της παρουσίας του θα εξαρτηθεί από την διαδικασία αναζήτησης προπονητή από την ”πράσινη” ΠΑΕ.

gazzetta.gr

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν