Νέα στοιχεία για το θρίλερ με την εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας

15/09/2016 | 19:10

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μυστηριώδη εξαφάνιση της εστεμμένης φοιτήτριας από τη Νέα Σμύρνη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στα τέλη Αυγούστου.

Οι γονείς της 27χρονης οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Ουκρανία, περιμένουν να δουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κόρης τους τα οποία ενδεχομένως θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο πατέρας της φοιτήτριας ωστόσο φέρεται να υποστηρίζει πως ειδικοί  τεχνικοί στην Ολλανδία έσπασαν τον κωδικό, αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή και επιβεβαίωσαν ότι η κοπέλα δεχόταν απειλητικά μηνύματα από χάκερς. Η ίδια η 27χρονη, όπως λένε οι γονείς της, τους είχε ενημερώσει για την ύπαρξη αυτών των μηνυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες της κοπέλας κάνουν λόγο για έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο η 27χρονη είναι είχε αναπτύξει σχέσεις. Ένας μάρτυρας μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε δει την κοπέλα με τον συγκεκριμένο άνδρα λίγα 24ωρα πριν εξαφανιστεί.

Ο πατέρας της 27χρονης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα προσπαθώντας να βρει τα ίχνη της κόρης του. Ο άνδρας έχει καταθέσει στην αστυνομία όλα τα στοιχεία ενώ ο ίδιος εκτιμά ότι η κόρη του φοβάται να εμφανιστεί.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε