Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

23/08/2025 | 11:42

ΗΝέα Σελήνη στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου θα είναι η κοσμική ώθηση που χρειάζονται τρία ζώδια για να κάνουν επιτέλους κάποιες πολυ-καθυστερημένες αλλαγές στη ζωή τους. Ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω την τελειομανία και τη συνεχή σύγκριση που τους κρατά πίσω. Δεν χρειάζεται να είστε αλάνθαστοι — χρειάζεται μόνο να προσπαθείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Δίδυμοι

Το σπίτι δεν είναι μόνο ο χώρος που ζείτε — είναι η βάση εκτόξευσής σας. Και τώρα ζητάει φροντίδα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στους χώρους, στους ανθρώπους και στους καθημερινούς ρυθμούς που σας γειώνουν. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε, να αναδιατάξετε ή ακόμα και να κάνετε μια τολμηρή μετακόμιση που αντικατοπτρίζει ποιοι είστε τώρα, όχι ποιοι ήσασταν. Οι οικογενειακές συζητήσεις μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια παλιά μοτίβα που είστε πλέον έτοιμοι να σπάσετε. Όσο πιο ασφαλές και ευθυγραμμισμένο νιώθει το σπίτι σας, τόσο πιο ασταμάτητοι θα είστε παντού αλλού.

Παρθένος

Αυτό είναι το δικό σας reset, και δεν πρόκειται να το σπαταλήσετε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φωτίζει την ανάπτυξή σας, το σώμα σας, τις συνήθειες και τους στόχους σας. Ξαφνικά, γίνεται ξεκάθαρο τι σας τρέφει και τι σας ρουφά την ενέργεια. Παλιές ρουτίνες; Τέλος. «Φιλίες» που κρύβουν ενεργειακή εξάντληση; Κομμένες. Χτίζετε μια ζωή που ταιριάζει με την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, βήμα-βήμα — και το κάνετε χωρίς απολογίες.

Ιχθύες

Οι σχέσεις σας δέχονται έναν πνευματικό καθαρισμό. Αυτή η Νέα Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο σάς δίνει έναν καθρέφτη και σας αναγκάζει να δείτε την ισορροπία (ή την ανισορροπία) ανάμεσα στο «δίνω» και στο «λαμβάνω». Η αγάπη και η συνεργασία — είτε ρομαντική, φιλική ή επαγγελματική — δεν μπορούν να ανθίσουν αν κουβαλάτε όλο το βάρος μόνοι σας. Ήρθε η ώρα για όρια που σας προστατεύουν από το να παρασύρεστε στο χάος των άλλων. Οι σωστοί άνθρωποι δεν θα αποδεχτούν απλώς τις ανάγκες σας, θα τις σεβαστούν. Και θα αναρωτιέστε γιατί συμβιβαζόσασταν με λιγότερα.

marieclaire

Πάλι η Πολωνία
19/09/2025 | 20:35

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα