Νέα πρόστιμα στην Κρήτη για μάσκες και συνωστισμό

18/10/2020 | 10:20

 

 

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 43.817 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις.

Σε εννέα περιπτώσεις στην Κρήτη εντοπίστηκαν παραβάτες που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τη χρήση μάσκας αλλά και της προβλεπόμενης απόστασης με τους παραβάτες να έρχονται αντιμέτωποι με ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Πηγή: cretalive.gr

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του