Νέα παράταση για το μέλλον Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ

05/09/2024 | 20:18

Νέα παράταση έλαβε το θέμα Σπίρτζη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε σήμερα ελήφθη απόφαση για τον Χρήστο Σπίρτζη.

Δεν θα υπάρξει, επομένως, πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή, οπότε αναμένεται να συζητηθεί ξανά το θέμα τη Τρίτη.

«Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου», τόνισε το πρωί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Μάλιστα, άσκησε σφοδρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορώντας τον για πολιτική ανεπάρκεια. «Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχετε ξαναδεί αρχηγό κόμματος να κάνει μεταμεσονύκτια ανάρτηση και να κατηγορεί τον προηγούμενο πρόεδρο;».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Σπίρτζης ήταν κατηγορηματικός: «Διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης να αποχωρήσει. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι πρέπει ο νέος πρόεδρος να εκλεγεί από τη βάση. Ερωτηθείς για πιθανή επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε: «Δεν θέλουμε πίσω τον Τσίπρα, αλλά αν κατέβει θα τον στηρίξω».

«Έχετε δει να έχει βρει καμία λύση ο Κασσελάκης στο οικονομικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο κ. Σπίρτζης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, μίλησε για συνεργασία του Κοινού Προοδευτικού Χώρου.

https://www.newsbomb.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ