Νέα ηγετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο – «Διπλό» με 30άρα στο Κλίβελαντ

30/12/2023 | 10:34

NBA: Ασταμάτητος… μοιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς οδήγησε τους Μπακς σε νέα νίκη, αυτή τη φορά με ανατροπή 119-111 κόντρα στους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους, έχοντας ακόμα και 16 ριμπάουντ για το double double, ενώ ακόμα είχε 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 37 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τη… συμπαράσταση του Νταμιάν Λίλαρντ με 31 πόντους και 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ από την… άλλη, ο Ντόνοβαν Μίτσελ προσπάθησε για τους γηπεδούχους με 34 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, οι Σέλτικς, χωρίς Τέιτουμ και Πορζίνγκ… κατάφεραν να χάσουν διαφορά 20 πόντων κόντρα στους Ράπτορς, κάνοντας τα εύκολα-δύσκολα, αλλά το τέλος κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 120-118.

Διαφορά 20 πόντων απώλεσαν και οι Μάτζικ, αλλά στο τέλος πιο ψύχραιμοι έφτασαν στην επιτυχία κόντρα στους Νικς, με 117-109. Ο Φραντζ Βάγκνερ με 32 πόντους και ο Πάολο Μπανκέρο με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Ουάσινγκτον-Μπρούκλιν 110-104

Ορλάντο-Νέα Υόρκη 117-108

Βοστώνη-Τορόντο 120-118

Ατλάντα-Σακραμέντο 110-117

Κλίβελαντ- Μιλγουόκι 111-119

Χιούστον-Φιλαδέλφεια 127-131

Ντένβερ- Οκλαχόμα 93-119

Φοίνιξ-Σαρλότ 133-119

Πόρτλαντ- Σαν Αντόνιο 134-128

ΛΑ Κλίπερς-Μέμφις Γκρίζλις 117-106

https://www.newsbomb.gr/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της