Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της

06/07/2025 | 22:20

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην όμορφη Χαλκιδική προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα και να απολαύσει τις βουτιές της στο νερό.

Η γνωστή influencer μαζί με την παρέα της και τον μονάκριβο γιο της, Πάρη, επισκέφθηκε μία μαγευτική παραλία και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα – όπως κάνει πάντα η Ιωάννα Τούνη- με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η επιχειρηματία ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο αγναντεύει τη θάλασσα, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαύρο μαγιό που ανήκει στην εταιρεία της, ενώ μία μέρα νωρίτερα έπαιζε με τον γιο της στην άμμο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη είχε θελήσει να ένα νέο μήνυμα στους haters, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Ζούμε στην εποχή που η κακία στα social έχει κανονικοποιηθεί. Μου κάνει κάθε φορά εντύπωση το πόσο εύκολο θεωρείται να μπεις στο προφίλ ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζεις καν και να ξεράσεις πάνω του ό,τι σκοτεινό κουβαλάει η ψυχή σου. Όχι. Δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να προσβάλλεις. Δεν είναι οκ να βρίζεις. Δεν σου έχει δοθεί η ελευθερία του λόγου για να ρίχνεις δηλητήριο. Η κακία που υπάρχει εκεί έξω λέει πάντα περισσότερα για εκείνους που την εκφράζουν, παρά για εκείνους που την δέχονται. Ο πραγματικά πετυχημένος, συνειδητοποιημένος και σωστός άνθρωπος θα συνεχίσει απλά να προχωρά, χωρίς να λερώνει την ψυχή του. Μείνε στο φως σου. Συνέχισε να εξελίσσεσαι. Αυτό πονάει περισσότερο απ’ όλα».

Τελικά μπορούμε να μαυρίσουμε με αντηλιακό SPF 50;

Πατάει το «κουμπί» της ανανέωσης ο Φάμελλος – Σήμερα η συνεδρίαση της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Στα Δικαστήρια της Πάτρας σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου

Γεμιστά κολοκύθια με λουκάνικο, ντομάτα και φέτα

«Καμπάνα» 4 ετών σε γιατρό για «φακελάκι»

Δυτ. Ελλάδα: Ζήτησε τα δεδουλευμένα της και βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα

Θέμα timing: Υπάρχει σωστή ώρα για το βραδινό;

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Μπικίνι