Νέα αναμνηστικά προϊόντα στο καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων

13/03/2024 | 16:35

Με νέα αναμνηστικά προϊόντα εμπλουτίστηκε το καρναβαλικό περίπτερο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας που είναι διαθέσιμα για αγορά από Πατρινούς και επισκέπτες.

Πρόκειται για κούπες με το λογότυπο του Πατρινού Καρναβαλιού, mouse pad, μπρελόκ-ιμάντες, ξύλινα μαγνητάκια και ξύλινα καρφιτσάκια που έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα αναμνηστικά προϊόντα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα νέα και παλαιότερα χρηστικά και διακοσμητικά προϊόντα βάζοντας το Πατρινό Καρναβάλι στην καθημερινότητά τους σύμφωνα με το διευρυμένο ωράριο του καρναβαλικού περιπτέρου αυτές τις μέρες της κορύφωσης της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.

1_1_0.jpg

Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Μαρτίου ώρες: 8.00-20.00 (συνεχές)

Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαρτίου ώρες 8.00-23.00 (συνεχές)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-320007 και 6906758923 (κ. Βασίλη Κατσιφάρα).

2_1.jpg

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ

 

Νεποτισμός…
23/01/2026 | 18:47

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»