ΝΔ: Την Τρίτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τη διαγραφή Σαμαρά

17/11/2024 | 22:35

Το απόγευμα της Τρίτης (19/11) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, για το θέμα της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ήδη έχουν κληθεί όλα τα μέλη της επιτροπής, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης καρατόμησε τον Αντώνη Σαμαρά μετά από σειρά δηλώσεων του δεύτερου αναφορικά με πολιτικές που ακολουθεί ο πρωθυπουργός. Οι μειωτικές αναφορές του κ. Σαμαρά περί «χαριεντισμών» του κ. Μητσοτάκη και του Κύπριου προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον  Έντι Ράμα, όπως και το μήνυμα να παραιτηθεί ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ήταν οι αφορμές της ρήξης, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κ. Μητσοτάκη.

 

ΠΗΓΗ

 

Mercosur και Ελλάδα 
25/01/2026 | 19:50

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ