ΝΔ: Στην Πάτρα στις 8 Δεκεμβρίου το πρώτο προσύνεδριο της παράταξης παρουσία Μητσοτάκη;

01/12/2025 | 21:32

Με σημείο αφετηρίας το ορόσημο των εσωκομματικών εκλογών της 23ης Νοεμβρίου όπου μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν δυναμικό «παρών» στις ηλεκτρονικές και φυσικές κάλπες για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων και των 1.000 Συνέδρων, η κεντροδεξιά παράταξη έχοντας λάβει μια γερή «ένεση συσπείρωσης» ξεκινά να ζεσταίνει τον κομματικό μηχανισμό για την προεκλογική περίοδο. Πρώτος σταθμός είναι η Πάτρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η Πειραιώς σχεδιάζει το πρώτο προσυνέδριο του κόμματος στον δρόμο προς το εκλογικό συνέδριο της ΝΔ την Άνοιξη, που βάσει των τελευταίων πληροφοριών θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, με σκοπό την εκλογή των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Ο προσυνεδριακός διάλογος στην πορεία προς το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα ακολουθήσει σε μεγάλες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, με το ακριβές πρόγραμμα να αναμένεται να οριστικοποιηθεί κατά τις επόμενες ημέρες. Στα «γαλάζια» προσυνέδρια σχεδιάζεται να συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το κόμμα να αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην κυβερνητική στρατηγική για ενίσχυση της επαφής με τις τοπικές κοινωνίες.

Ημέρα κατά του AIDS
01/12/2025 | 20:05

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας