ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη και στοχοποιεί πάλι τον Κ. Μπογδάνο

17/10/2020 | 21:18

 

Αμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο. Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Ά Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης