Ναυαγοσώστης έσωσε δύο γυναίκες που κινδύνευαν να πνιγούν στα Αραχωβίτικα

Συναγερμός σήμανε στις 6 το απόγευμα στα Αραχωβίτικα της Πάτρας, όταν δύο γυναίκες κινδύνευαν να πνιγούν.

Συγκεκριμένα δύο γυναίκες η μια γύρω στα 50 και η άλλη νεαρή άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Είχαν απομακρυνθεί πάνω από 50 μέτρα από την ακτή παρασυρόμενες από το ρεύμα. Σήκωσαν χέρι ψηλά και φώναζαν.

Αμεσα ο ναυαγοσώστης της παραλίας Φίλιππος Αντίοχος βούτηξε. Μαζί του και ένας νεαρός  με SUP.  Ο ναυαγοσώστης κολύμπησε πολύ γρήγορα και κατάφερε με την εμπειρία του αλλά καιτην βοήθεια της σανίδας να βγάλει και τους δύο γυναίκες στη στεριά.

Ναυαγοσώστης έσωσε δύο γυναίκες που κινδύνευαν να πνιγούν στα Αραχωβίτικα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)