Νατσιός: Χαιρόμαστε που η Καρυστιανού έρχεται στις θέσεις μας για τις αμβλώσεις

21/01/2026 | 13:06

Σαφείς αιχμές για τη Μαρία Καρυστιανού στο ζήτημα των αμβλώσεων άφησε ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, κρατώντας αποστάσεις από τον υπό διαμόρφωση φορέα της, κάνοντας λόγο για «υπόθεση εργασίας».

«Χαιρόμαστε που η Καρυστιανού έρχεται στις θέσεις μας για τις αμβλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νατσιός μιλώντας στο OPEN, σχολιάζοντας με νόημα ότι το κόμμα του έχει σταθερότητα θέσεων «Δεν ταρακουνιόμαστε στον πρώτο πυροβολισμό, εμείς είμαστε σταθεροί στο θέμα αυτό και λέμε ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νίκης εξέφρασε τον σεβασμό του στην κυρία Καρυστιανού, λέγοντας ότι δέχεται άδικες επιθέσεις και κανιβαλισμό. «Δείχνει επιπολαιότητα. Χθες το βράδυ την εκθείαζες και σήμερα είναι τέρας;», είπε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμπόρευσης ή συνεργασίας, σημείωσε ότι η «Νίκη» θα έχει αυτόνομη και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις και στις ενδεχόμενες διαφωνίες που θα υπάρξουν. «Όταν παρουσιάσει το κόμμα, τις θέσεις και τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν, θα κρίνουμε», ανέφερε.

Σε αυτό το πλαίσιο, έθεσε κόκκινες γραμμές, λέγοντας ότι το κόμμα του θέλει για παράδειγμα την κατάργηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τη δυνατότητα υιοθεσίας που τους παρέχεται.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική