Νατάσα Γιάμαλη: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

02/05/2022 | 19:17

 

Η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη έκανε τη σχετική διάψευση μετά από δημοσίευμα εφημερίδας.

Διαψεύδει η Νατάσα Γιάμαλη ότι θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές. Η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που ανέφερε ότι θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθηνών.

«Με την αγωνία μιας ενδεχόµενης υποψηφιότητας της δημοσιογράφου, Αναστασίας Γιάµαλη ζουν τελευταία οι νυν βουλευτές αλλά και οι ενδιαφερόµενοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τοµέα της Β’ Αθηνών» ανέφερε το Secret.

Στην ανάρτησή της η Νατάσα Γιάμαλη γράφει: «Βασικός κανόνας στη δημοσιογραφία είναι η επαλήθευση της πληροφορίας. Το τηλέφωνο μου είναι γνωστό, το έχουν οι συνάδελφοι. Αν το χρησιμοποιούσαν, θα μάθαιναν ότι δεν σκοπεύω να πολιτευτώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα. Κι όμως, δεν με κάλεσαν αλλά έριξαν χρήματα για χορηγούμενη μάλιστα διαφήμιση μιας ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας.

Είναι παλιό το κόλπο, όποιος/όποια/όποιο κάνει κριτική στην κυβέρνηση να ταυτίζεται με τις στοχεύσεις κάποιου κόμματος για να απονομιμοποιηθεί η κριτική του/της.

Εδώ θα είμαι για να κάνω τη δουλειά μου και να υπηρετώ μια δημοσιογραφία που μεροληπτεί υπέρ της κοινωνίας και των πιο ευάλωτων κομματιών της».

https://www.in.gr/

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα