Ναταλία Γερμανού – Το… καρφί της παρουσιάστριας – «Για ότι λέμε υπάρχουν συνέπειες»

24/09/2021 | 22:26

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον τα Σαββατοκύριακα, ενώ επανατοποθετήθηκε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Αρχικά, η ίδια είπε: «Στη δική μας ζώνη αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές. Αυτό είναι κάτι όμορφο γιατί ο συναγωνισμός κάνει όλες τις εκπομπές καλύτερες, βοηθάει να κάνουμε καλύτερες εκπομπές, ανεβάζει υψηλότερα τον πήχη και οι τηλεθεατές έχουν περισσότερες επιλογές. Από την εμπειρία μου θα πω πως είναι πολύ ρευστά τα πράγματα τον Σεπτέμβριο. Νομίζω πως το τοπίο ξεκαθαρίζει γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Εκεί αρχίζεις και λες πως έκατσε η μπίλια»

«Για ότι λέμε υπάρχουν συνέπειες»
Όσον αφορά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως «Δεν αφαιρώ από κανέναν ηθοποιό το δικαίωμα να θέλει να στηρίξει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για ότι λέμε, όμως, κρινόμαστε και υπάρχουν συνέπειες».

πηγη

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά