Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν ήταν σωστό να συνυπογράψει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση μομφής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

28/03/2025 | 23:17

«Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι δεν ήταν σωστό να συνυπογράψουμε την πρόταση μομφής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου» εκτίμησε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ασκώντας κριτική στις επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, η κυρία Γιαννακοπούλου συντάχθηκε και με άλλες φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που εκφράζουν ενστάσεις για την στρατηγική που ακολούθησε η ηγεσία του κόμματος.

«Δημιουργείται μια λάθος αίσθηση ότι συμφωνούμε ή ότι βρίσκουμε κοινές συνισταμένες με δυνάμεις που εκφράζονται με έναν ακραίο τρόπο, ο χαρακτηρισμός είναι ο λαϊκισμός» τόνισε ακόμη η κυρία Γιαννακοπούλου.

Θα χάσουμε και την έννοια των λέξεων, τι πάει να πει προοδευτικός και τι δεν είναι προοδευτικός, σημείωσε επίσης, για να καταλήξει ότι, σε μια περίοδο τοξικότητας στο πολιτικό κλίμα, το ΠΑΣΟΚ έχει κινηθεί με σοβαρότητα, και είναι λάθος να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

«Εκ των υστέρων θα μπορούσαμε να δεχθούμε ότι ήταν λάθος να συνυπογράψουμε την πρόταση μομφής με την Κωνσταντοπούλου» είχε δηλώσει νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, και ο Θανάσης Γλαβίνας, μέλος του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ.

protothema.gr
 

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό