Νάνσυ Νικολαΐδου: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλή μου νεράιδα»

26/11/2023 | 19:29

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρθηκε στη φιλική της σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία αποκάλεσε καλή της νεράιδα.

«Η Ελένη είναι αναμφισβήτητα η σημαντικότερη συνεργασία στην καριέρα μου. Η σχέση μου με την Ελένη Μεναγάκη είναι πρωτίστως προσωπική και μετά επαγγελματική. Αυτό για εμένα έχει διπλή αξία, γιατί είμαι άνθρωπος συναισθηματικός. Η Ελένη είναι ο άνθρωπος που θα της χτυπήσω την πόρτα, ο άνθρωπος που θα της χτυπήσω την πόρτα και θα της πω τα πάντα. Για μένα, είναι η καλή μου νεράιδα».

Η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρθηκε και στην απώλεια του σπιτιού της στην καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα πριν από δύο χρόνια, αλλά και την απουσία της από την τηλεόραση για ένα χρόνο.

Όταν κάηκε το σπίτι μου στη φωτιά στην Πάρνηθα ήταν ένα από τα πιο τραγικά πράγματα που μου έχουν συμβεί. Δεν είναι οι τοίχοι, αλλά το συναίσθημα. Δεν έχω πια καμία παιδική μου φωτογραφία. Δεν έχω καμία φωτογραφία των γονιών μου», είπε.

«Δεν ξέρω εάν με πλήγωσε περισσότερο το ότι έχασα ό,τι είχα ή ό,τι έχασα από δίπλα μου ανθρώπους που πίστευα και θεωρούσα ότι ήταν δικοί μου».

Όσον αφορά τον ντόρο που έχει προκύψει για τις μεταγραφές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν δήλωσε:

«Γίνονται συζητήσεις για συμβόλαια και μεταγραφές από τόσο νωρίς, γιατί δεν υπάρχει αληθινό ρεπορτάζ».

Όπως είπε η ίδια, εκτιμά πως ο ΑΝΤ1 δεν θα αφήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να φύγει, καθώς αποτελεί την «σημαία» του καναλιού.

Για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα δήλωσε:

«Η Φαίη στον ΣΚΑΪ κάνει ότι θέλει εκείνη, με το κόστος της επιλογής της. Δεν έχει σημασία, πότε βγαίνουν οι επιλογές, πότε όχι. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε εάν της βγήκε. Πήγε σε μία ζώνη που δεν υπήρχε, σε ένα κανάλι που παραδοσιακά δεν είχε ψυχαγωγία».

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας παρουσιαστής που μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε ζώνη. Είναι ευφυής, εύστροφος, με γνώσεις, πάντα καλά διαβασμένος. Επειδή τον συνεπαίρνει το ταπεραμέντο και ο αυθορμητισμός του, κάποιες στιγμές γίνεται αυτοκαταστροφικός».

megatv.com

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της