«Ναι» επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πολυνομοσχέδιο

17/05/2017 | 06:02

Ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας το πολυνομοσχέδιο που φέρνει μέτρα 4,9 δισ. «Ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής είπαν μόνο οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση να μην πάρουν μέρος στην συζήτηση στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι ίδιοι όμως μπορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό να λάβουν μέρος στην τελική ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

Αποζημίωση 100 εκ. δολαρίων ζητούν στελέχη των ακροδεξιών Proud Boys μετά την απαλλαγή από την καταδίκη για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Η εκτίμηση του Άκη Τσελέντη για τον σεισμό στο Άγιον Όρος

Οι εφημερεύοντες γιατροί στην Πάτρα σήμερα, αύριο

Καιρός: “Καυτή” Κυριακή σήμερα στην Πάτρα

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ της Κυριακής

Εντυπωσιακή η Εθνική, 4-1 τη Σλοβακία

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον εξτρέμ του μέλλοντος: Επίσημα «νερατζούρο» ο Λουίς Ενρίκε!

Πάτρα: Τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως Κριμαίας