Ναύπλιο: Σπαραγμός στην κηδεία του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Κωνσταντίνου Πανανά – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

14/02/2016 | 14:05

Το τελευταίο «αντίο» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά είπαν συγγενείς και φίλοι του, στην Άρια Ναυπλίου. 

Η εξόδιος ακολουθία για τον 34χρονο υποπλοίαρχο κάτω απο τον συνεφιασμένο ουρανό του Ναυπλίου τελείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρίας.

download_4.jpg

Ο συγκυβερνήτης στην τραγωδία με το ελικόπτερο, ήταν μόλις 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος συγκυβερνήτης μπήκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.

download_3.jpg

“Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε δεύτερος από την σχολή ναυτικών δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος. Του αξίζει τιμή, διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες” έλεγε ο πατέρας του.

Πηγή: argonafplia.gr

Ο ρυθμός της αναπνοής μας έχει το δικό του μοναδικό «αποτύπωμα», διαπιστώνει μελέτη

Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης αποκαθιστά έργα τέχνης μέσα σε λίγες ώρες

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω τηλεοπτικά»

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ μόλις τελείωσε την Α’ Δημοτικού και μας εύχεται καλό καλοκαίρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Mε επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Κ. Αρταβάνη και των μαθητών του

Φεστιβάλ Χορωδιών στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς Αιγίου

Η Πάτρα θα μετατραπεί σε μητρόπολη του χορού

Σαββατοκύριακο στο Πολύεδρο – Οι εκπαιδευτικές δράσεις