Ναύπακτος: Η γραφική παραθαλάσσια πόλη που γεμίζει επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αργία των Θεοφανίων προσφέρεται για μικρές αποδράσεις. Ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς είναι η γραφική παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, η Ναύπακτος.

Οχυρωμένη από τον 5ο αιώνα π.Χ.

Οχυρωμένη και απέναντι στον χρόνο που περνάει χωρίς να αλλοιώνει στο παραμικρό το παραδοσιακό της χρώμα. Η θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της Ναυπάκτου σαγηνεύει κάθε επισκέπτη της.

Η γραφική παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας μαγεύει κάθε επισκέπτη της. Τα διατηρητέα κτίρια, τα πλακόστρωτα σοκάκια,  συνθέτουν έναν προορισμό ιδανικό για κάθε εκδρομέα και τον χειμώνα.

«Xρόνο με το χρόνο ανεβαίνει η Ναύπακτος, ο κόσμος την επισκέπτεται, έχει πρόσβαση από παντού, μας βοήθησε και ο καιρός την πρωτοχρονιά και πήγαμε μια χαρά», είπε ιδιοκτήτης καφετέριας.

Η Ναύπακτος, τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί σε ένα προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς την Ναύπακτο, απολαμβάνοντας παραδοσιακά εδέσματα και γευστικό καφέ στο γραφικό λιμάνι.

Στο 100% η πληρότητα

Η πληρότητα για το τριήμερο των Θεοφανίων μάλιστα προσεγγίζει το 100% στα καταλύματα της περιοχής.

«Η μεγάλη κορύφωση θα γίνει το τριήμερο των Θεοφάνιων, όπου παραδοσιακά η Ναύπακτος παρουσιάζει, μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας. Είναι η κλασσική εορτή των Θεοφανίων με την κατάδυση του τίμιου σταυρού στο λιμάνι», είπε ο δήμαρχος Ναυπακτίας.

Χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν την Ναύπακτο, για το τριήμερο των Θεοφανίων, καθώς η περιοχή πλέον έχει γίνει χειμερινός τουριστικός προορισμός.

Η απόσταση από την Αθήνα για την Ναύπακτο είναι περίπου 2μιση ώρες, ενώ από την αχαϊκή πρωτεύουσα μόλις 30 λεπτά.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο