Να γιατί δεν πρέπει να πετάς το τελειωμένο σου lipstick!

Όταν τελειώνει ένα από τα αγαπημένα μας κραγιόν, είναι σαν να τελειώνει μια σχέση. Λυπόμαστε και με πόνο πετάμε στα σκουπίδια το αδειανό στικ όταν πια δεν μπορεί να βγάλει άλλο χρώμα στα χείλη μας…. Περίμενε! Υπάρχει προϊόν στο βάθος του tube! 
Το πλαστικό, κάτω μέρος του κραγιόν έχει αρκετό προϊόν ακόμα το οποίο πετάς άδικα και θα σου δείξουμε πως να το εκμεταλλευτείς.

Εκτός από τα κραγιόν, τελειώνουν και οι σκιές και η τελειωμένη σου σκιά, θα σε βοηθήσει να σώσεις λίγο κραγιόν ακόμα. Αρχικά καθάρισε την μικρή συσκευασία της σκιάς. Τώρα, με ένα μαχαιράκι, βγάλε όσο κραγιόν έχει απομείνει στον πάτο του tube και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Πέρνα το κραγιόν από το μαχαιράκι σου στο άδειο κουτάκι της σκιάς και αυτόματα έχεις ένα ολοκαίνουργιο lip stain που μπορείς να χρησιμοποιείς για αρκετό καιρό ακόμα!

Να γιατί δεν πρέπει να πετάς το τελειωμένο σου lipstick!

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)