Ν. Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης σπέρνει φιέστες και θερίζει ταλαιπωρία

29/10/2024 | 14:39

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης στήνει μια ακόμα φιέστα εγκαινίων, 150.000 ψηφιακά αιτήματα φορολογουμένων έχουν συσσωρευτεί στις νέες κεντρικοποιημένες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ και μένουν αναπάντητα για μήνες», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Όπως σημειώνει, «η ταλαιπωρία, που προέκυψε από την κατάργηση των ΔΟΥ και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους στα “κεντρικά” της ΑΑΔΕ, χωρίς προσωπικό, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες, κ.ά., δημιουργεί προβλήματα στην αγορά, στην κοινωνία αλλά και στους επαγγελματίες (λογιστές, φοροτεχνικούς)».

«Ο κ. Μητσοτάκης σπέρνει φιέστες και θερίζει ταλαιπωρία», σχολιάζει ο κ. Παππάς και προσθέτει πως «οι πολίτες πρέπει να αντιμετωπίσουν, εκτός από τη δυσβάσταχτη αύξηση των καταβολών φόρων, και τη νέα γραφειοκρατία».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ