Ν. Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ορθώνουν το ανάστημά τους σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας

21/11/2020 | 15:26

«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τις Ένοπλες Δυνάμεις που παρά τις δύσκολες συνθήκες παγκόσμιας πανδημίας, μεγάλης πίεσης στα σύνορά μας και πρωτοφανούς έντασης με την Τουρκία, ορθώνουν το ανάστημά τους, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, συνδράμουν την ελληνική κοινωνία και απλά κόβουν την όρεξη κάθε αλαζόνα επιβουλέα υπερασπιζόμενοι τα εθνικά δίκαια μας».

Αυτό υπογράμμισε, με δήλωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παπαγιωτόπουλος για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αποτίουμε σήμερα», συνέχισε ο υπουργός, «ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες, πιο έτοιμες Ένοπλες Δυνάμεις. Και ο αγώνας αυτός αποδίδει καρπούς. Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρέστη στις 10:30 στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γιώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Στυλιανός Πετράκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργιος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”