Ν. Ανδρουλάκης: Ενώνουμε τη φωνή μας με χιλιάδες εργαζόμενους που αγανακτούν

01/10/2025 | 15:00

«Μονόδρομος για καλύτερη ζωή είναι η πολιτική αλλαγή», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωση του στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «ενώνουμε τη φωνή μας με χιλιάδες εργαζόμενους που αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση», σημειώνοντας ότι «δεν τους έφτανε η ακρίβεια στα προϊόντα, η αύξηση των τιμών στα ενοίκια, η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας τώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία για να κάνει τη ζωή τους… “καλύτερη”, φέρνει το 13άωρο και την εξαήμερη εργασία».

«Σε αυτή την πολιτική κοροϊδία πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος. Πρέπει να πάψει να είναι πολυτέλεια η αξιοπρέπεια για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για πολιτική αλλαγή», υπογράμμισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε στη Θεσσαλονίκη «ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο που βελτιώνει τη ζωή, μειώνει τις ανισότητες, ενισχύει τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία, φέρνει πραγματικές εργασιακές συνθήκες για μία πιο ανθρώπινη ζωή». «Γι’ αυτό ζητώ από τους πολίτες να μας εμπιστευτούν», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «μονόδρομος για καλύτερη ζωή είναι η πολιτική αλλαγή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Ακινητοποιήθηκε σε λίμνη Air Tractor που επιχειρούσε στη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο κολυμβητής που αναζητούνταν στα Αραχωβίτικα

Πάτρα: Μια λιποθυμία που αποκάλυψε μια τραγωδία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Τροχαίο σοκ με τραυματίες 24χρονο και 16χρονο – Διασωληνωμένος ο ένας στο Ρίο