Μυτιλήνη: Συλλήψεις τριών Αλγερινών για βιασμό και κλοπή

09/10/2016 | 21:00

Στη σύλληψη τριών Αλγερινών μεταναστών, ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, προχώρησαν οι αρχές στη Λέσβο, με την κατηγορία του βιασμού και της κλοπής.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε χώρο του Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στο hotspot της Μόριας, οι τρεις Αλγερινοί βίασαν έναν 25χρονο Μαροκινό μετανάστη, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό 320 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το χρηματικό ποσό στην κατοχή του 19χρονου Αλγερινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”