Μυρτώ Αλικάκη: Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα

30/09/2024 | 17:26

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις δυσκολίες που προέκυψαν την ίδια περίοδο και κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, ανέφερε: «Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα, για κάποιες περιόδους έζησα δύσκολα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που στη δική μου περίπτωση, συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση και με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη. Ήταν πολλές παράμετροι που όλες μαζί συνέτειναν στο να είναι μια δύσκολη φάση».

Κλείνοντας, ανέφερε πως για την ίδια μια συναισθηματική δυσκολία μπορεί να είναι χειρότερη από ό,τι μία οικονομική.

«Το ξεπέρασα με υπομονή, θετική διάθεση και δουλεύοντας. Θα έλεγα ότι μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, τουλάχιστον για έναν άνθρωπο σαν εμένα», είπε κλείνοντας.

protothema.gr
 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!