Μύκονος: Τη χτύπησε με τηγάνι στο κεφάλι, του απάντησε με γροθιές – Έβαλε panic button ο άντρας

15/07/2024 | 10:06

Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν σε μαγαζί της Μυκόνου με ένα ζευγάρι. Μια 43χρονη και ο 55χρονος πρώην σύντροφός της είχαν έντονο καυγά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, ο άντρας εγκατέστησε στο κινητό του το panic button μετά το περιστατικό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 55χρονος άρχισε να κλωτσά την 44χρονη, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να την χτυπήσει στο κεφάλι με τηγάνι. Όπως είπε εκείνη στους αστυνομικούς, στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της και προσπάθησε να τον χτυπήσει με γυάλινο μπουκάλι και στη συνέχεια με κουζινομάχαιρο.

Η 44χρονη διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στο τηλέφωνο του 55χρονου εγκαταστάθηκε Panic Button.

https://www.newsbomb.gr/

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)