Μουρτζούκου: Υποστήριζε ότι η Πισπιρίγκου «χτυπούσε τα παιδιά της» και τώρα λέει ότι δεν είναι σίγουρη!

Μπερδεμένη φαίνεται πώς είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου αναφορικά με το αν γνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, σε ένα live στο TIkTok είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το αν γνωρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αρχικά είχε διαψεύσει, υποστηρίζοντας ότι είχε πάει να δουλέψει στο σπίτι της, αλλά έφυγε μόλις την είδε να χτυπάει τα παιδιά της.
«Είχα πάει στο σπίτι της Πισπιρίγκου. Την είδα να χτυπάει τα παιδιά της. Κοπάναγαν τα παιδιά και σηκώθηκα και έφυγα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, η Ειρήνη Μουρτζούκου έκανε νέες δηλώσεις την Τετάρτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τις οποίες ακύρωσε τον εαυτό της, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σίγουρη αν η γυναίκα που είχε δει ήταν όντως η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Όχι ακριβώς. Απλά φώναζε. Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια. Οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς. Έμοιαζε με αυτή που είχε δείξει η τηλεόραση.

Όμως δεν ξέρω τι να πω. Δεν την ξέρω. Άκουσα από την τηλεόραση ότι ήταν αυτή. Δεν την ήξερα ούτε προσωπικά, ούτε ότι ήταν η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα», ισχυρίστηκε στις νέες της δηλώσεις.

iefimerida.gr
 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής