Μουντιάλ 2026: «Περίπατος» της Κύπρου, 4-0 το Σαν Μαρίνο

12/10/2025 | 21:00

Σκοράροντας τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η Κύπρος επικράτησε άνετα με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο στο «Ολίμπικο» του Σεραβάλ, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Λοΐζου, και στο 59′ ήρθε το 2-0 από τον Ανδρέου. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα, με τους παίκτες της κυπριακής ομάδας να βρίσκουν άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, αρχικά με το πέναλτι του Κάστανου στο 67′ και στο 79′ με τον Κακουλή να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα».

Ήταν η δεύτερη νίκη για το συγκρότημα του νησιού της Αφροδίτης σε 7 ματς κι έφτασε τους 8 βαθμούς, χωρίς να έχει ρεαλιστικές ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση. Χωρίς βαθμό παρέμεινε το Σαν Μαρίνο, μετά από 7 αγώνες στη διοργάνωση.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα