“MoreΑ”: Xαλαρωτικό μασάζ με την υπογραφή των ειδικών – Τι θα λέγατε για ένα μασάζ σε ταράτσα – Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

18/05/2017 | 05:08

Σε έναν σύγχρονο, πολυτελή και υψηλής αισθητικής χώρο, το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών “ΜoreA” , που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016 (Tριών Ναυάρχων 10),  είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μέσω της χειρομάλαξης – σε πολυτελή κρεβάτια με ειδικά στρώματα-  και της χρήση αρωματικών 100% βιολογικών ελαιών , σας υπόσχονται άμεσα αναζωογόνηση, ευεξία, μείωση του πόνου και του στρες..Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μόνη -ος ή με την παρέα σας (σύντροφο – φίλο ή φίλη), σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

unnamed_5.jpg

unnamed_4.jpg

Στο Κέντρο Μασάζ “MoreΑ” οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές. Απολαύστε ένα από τα είδη μασάζ ή συνδυάστε ένα πακέτο συνεδριών με διαφορετικά είδη

…και επειδή το μασάζ δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά η πολυτέλεια που οφείλουμε στον εαυτό μας, στο “MoreA” μπορείτε να απολαύσετε το ειδικό πακέτο για ζευγάρια. Μια ώρα χειρομάλαξης με τον σύντροφο σας και μια ώρα χαλάρωσης σε σουίτα που διαθέτει τζακούζι.

unnamed.jpg

Εάν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τις προκλήσεις, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που σας προσφέρει το “MoreA”, μασάζ στην ταράτσα του κτηρίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων στον αριθμό 10.

unnamed_6.jpg

Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Σε όλες τις συνεδρίες στο Κέντρο νέου Τύπου Μασάζ “MoreA” παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“MoreA”: Γιατί το μασάζ είναι τέχνη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ

«ΜοreA»: Το μασάζ ως εναλλακτική μορφή θεραπειών – Ποια τα οφέλη του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο