Μοίρασε 10 χιλιάδες μάσκες η Θύρα 7

12/04/2020 | 11:20

 

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την έξαρση του κορωνοϊού στην χώρα μας η Θύρα 7 πρόσφερε 10.000 μάσκες βαμβακερές, πολλαπλών χρήσεων.

Η διανομή ολοκληρώθηκε σήμερα (11/4), όπως  όπως ενημέρωσαν μέσω των social media οι φίλοι του Ολυμπιακού ενώ ετοίμασαν και ένα βίντεο για την κίνησή τους.

Το μήνυμα της Θύρας 7: «Ολοκληρώθηκε η διανομή μασκών από την ΘΥΡΑ 7 σε όλη την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά της 7, που η κεντρική ιδέα της ΘΥΡΑΣ 7, έγινε ΠΡΑΞΗ, σε 3 μέρες! Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή να προσφέρουν βοήθεια σε εκείνους που το είχαν ανάγκη.

Είμαστε όλοι περήφανοι που ανήκουμε στην ΘΥΡΑ 7. Μια ΘΥΡΑ 7 που δε θα σβήσει ποτέ! Υπήρχε πριν από εμάς, υπάρχει με εμας και θα υπάρχει μετά από εμάς, γιατί είναι ΙΔΕΑ.

Περί ενοικίων
30/05/2025 | 22:17

Σημαντικοί πόροι από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο τη βιώσιμη κινητικότητα

Καταγγέλλει το Ιράν αυστριακή έκθεση που αναφέρεται στο πυρηνικό του πρόγραμμα

Αποφυλακίστηκαν 14 νέοι που κατηγορούνταν για προσβολή του Ερντογάν στην Τουρκία

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι σε μια περίοδο που μου συγχωρούνται όλα, με συμπαθούν και με αγαπάνε όλοι»

Πράσινη υπεροχή στο ΟΑΚΑ και προβάδισμα στη μάχη του τίτλου

Vegan συνταγή με κουνουπίδι με μόλις 285 θερμίδες

Πάτρα – «Μαμά σε αγαπώ, μαμά σε λατρεύω»: Η δύναμη της αγάπης που έσωσε τον Χρήστο

Πέτρος Κουσουλός για ΟΡΕΝ: «Καλό θα ήταν να περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν για τις ανακοινώσεις»