Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

05/07/2017 | 10:42

Mνημόσυνη δέηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατό του τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγ. Διονυσίου του Αεροπαγίτη στην Αθήνα. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κρητικό πολιτικό.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη εκτός από τη Ντόρα Μπακογιάννη γιατί βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την πρόσφατη επέμβαση στο πόδι της. 

Με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη οι περισσότεροι από τους βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργοί και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.

Στο κάδρο Τάισον και Μεϊτέ – Ποιες είναι οι προτάσεις του ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας μετά την εκδήλωση για την κεντροαριστερά – “Βολές” κατά του Γραμματέα από στελέχη

Ζόζεφιν: «Στη ζωή μου έχουν γίνει πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν»

K. Kυρανάκης: Ο νέος ΚΟΚ εισάγει την έννοια της υποτροπής – Οι παραβάσεις θα έρχονται μέσω των καμερών

Aλλαγές στον Αναπτυξιακό Νόμο για τις ΜμΕ – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις

Βαρύ πένθος στη Ναυπακτία για τον θάνατο 40χρονου

Ποιοι είναι οι τέσσερις που μπαίνουν φυλακή για το “ολοκαύτωμα” στο Μάτι

Ολλανδία: Η χώρα οδεύει προς πρόωρες βουλευτικές εκλογές μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης