Μητσοτάκης σε Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας για τις φωτιές: Τα είδα και τα έμαθα όλα

06/09/2025 | 09:50

Έντονο ενδιαφέρον για τις πυρκαγιές που απείλησαν και κατέστρεψαν κομμάτι της Αχαΐας τον περασμένο Αύγουστο, έδειξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν στο πλαίσιο του καθιερωμένου κοκτέιλ με εκπροσώπους του Τύπου και επίσημους καλεσμένους στη ΔΕΘ, αντίκρισε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και εκδότη της «Πελοποννήσου» Θεόδωρο Λουλούδη, που συνοδευόταν από τον απεσταλμένο της «Π» Κώστα Λαμπρόπουλο, κινήθηκε προς το μέρος τους και τους είπε με φανερό ενδιαφέρον: «Τα είδα και τα έμαθα όλα. Περάσαμε μεγάλη αγωνία.

Ενημερωνόμουν συνεχώς εκείνες τις μέρες για τις πυρκαγιές που απείλησαν την Πάτρα και την Αχαΐα, κυρίως περιοχές και οικισμούς περιμετρικά της πόλης. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση. Ευτυχώς περιορίστηκε με την προσπαθεια όλων περιμετρικά της Πατρας…».

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή