Μητσοτάκης σε Κωνσταντοπούλου: Είναι η επέτειος θανάτου του Στάλιν, δεν χρειάζεται να τον τιμάτε με αυτόν τον τρόπο

05/03/2025 | 12:23

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η  προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα Τέμπη. Οι τόνοι ανέβηκαν κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να εκφράζει ενστάσεις για τα όσα υποστήριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά από τις συνεχείς διακοπές της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο πρωθυπουργός είπε απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «διάβαζα σήμερα ότι 5 Μαρτίου είναι ημέρα θανάτου του Στάλιν και δεν χρειάζεται κυρία Κωνσταντοπούλου να τον τιμάτε με αυτόν τον τρόπο. Ίσως έπρεπε να αναφερθώ σε εσάς κ. Κουτσούμπα αλλά εσείς δεν διακόπτετε ποτέ είστε ευπρεπής κοινοβουλευτικά».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβη αρκετές φορές ακόμη, με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, να της ζητάει να σταματήσει: «ηρεμήστε παρακαλώ» είπε και ζήτησε να μην γράφονται στα πρακτικά όσα αναφέρει.

Δυτ. Ελλάδα: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο 51χρονης γνωστής γιατρού

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Αποσκίτης, η οικογένεια προχωρά σε δωρεά οργάνων

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό – Σηκώθηκαν 5 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Γαβριλόπουλος

Πάτρα: Γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ την στιγμή που περνούσε το δρόμο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητο τον αδερφό του και μετά του επιτέθηκε με σιδερολοστό

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη Δυτ. Ελλάδα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το Σάββατο

Αχαΐα: Μπετονιέρα έπεσε από γέφυρα στο Βασιλικό (ΦΩΤΟ)