Μητσοτάκης για τελετή έναρξης: «Κάποια πράγματα αισθητικά δεν μας άρεσαν»

27/07/2024 | 20:09

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, τον προκριματικό αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι.

Μετά το τέλος της προσπάθειας του Πετρούνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την χθεσινή πολυσυζητημένη Τελετή Έναρξης και για τα αθλήματα που πρόκειται να παρακολουθήσει.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Λευτέρη Πετρούνια

Για την Τελετή Έναρξης: «Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Κάποια αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν πολύ, αλλά η Τελετή Έναρξης στην Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς. Ήταν ίσως καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές που παρευρέθηκαν εκεί».

Για τον Λευτέρη Πετρούνια: «Πραγματικά όταν βλέπει ζωντανά αυτό το αγώνισμα καταλαβαίνεις την δυσκολία. Ο Λευτέρης είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Ευχόμαστε τα καλύτερα».

Για τα αγωνίσματα που θα παρακολουθήσει: «Θα μείνουμε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Θα δούμε κι άλλους αγώνες. Θα δούμε το πόλο, λίγο τένις και κολύμβηση».

https://www.newsbomb.gr/

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας