Κικίλιας: Συγχαρητήρια στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την εξιχνίαση της υπόθεσης του νεκρού κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο

01/08/2025 | 15:00

Συγχαρητήρια στα στελέχη του Λιμενικού, για την εξιχνίαση της υπόθεσης του νεκρού κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο, έστειλε μέσω μηνύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο Χ: “Συγχαρητήρια στα στελέχη του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, του Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου και της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Λιμενικού Σώματος για την ταχύτατη και μεθοδική δουλειά τους στην εξιχνίαση της τραγικής υπόθεσης με τη σορό του ανήλικου κοριτσιού στο Φάληρο. Με αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, εντοπισμό κρίσιμου μάρτυρα στο εξωτερικό και διακριτική παρακολούθηση σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη αλλοδαπής γυναίκας στην Αθήνα. Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση κάθε πτυχής της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο