Μητσοτάκης: Χριστίνα, σε ευχαριστώ!

31/07/2025 | 22:00

Ουκ ολίγους ανθρώπους που “έσκυψαν” τα προηγούμενα χρόνια, πάνω από το έργο της Πατρών-Πύργου, “τρέχοντας” όλες τις διαδικασίες, ώστε το μεγάλο έργο να παραδοθεί στην ώρα του, ευχαρίστησε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσά τους, η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ πρώην Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. “Χριστίνα, σε ευχαριστώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, δείχνοντας ότι δεν ξεχνά τις προσπάθειες, τις αγωνίες και τη δουλειά της Αχαιής πολιτικού, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και δημόσια της ευγνωμοσύνη του για την προσφορά της!

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)