Μητσοτάκης από το «Αττικόν»: Το ΕΣΥ αλλάζει προς όφελος των ασθενών, των γιατρών και του προσωπικού

15/10/2025 | 14:03

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου «Αττικόν» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι θα είναι «τα πιο σύγχρονα της χώρας».

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 15/10, το «Αττικό Νοσοκομείο» συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, για τα εγκαίνια του Ογκολογικού κέντρου «Αθηνά Ιωαν. Μαρτίνου» στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ΕΣΥ.

Αρχικά στον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αθανάσιο Μαρτίνο για τη δωρεά τονίζοντας ότι «συνδυάζει τη διακριτικότητα με τη συνεισφορά στο σύνολο και δίνει μια διαφορετική αντίληψη για το πώς προσφέρουν στα κοινά πολίτες με οικονομική δυνατότητα στα πλαίσια της ευρύτερης συμμαχίας δημόσιου τομέα, ιδιωτικού τομέα και κοινωνίας των πολιτών».

Έκανε λόγο για μια «πρωτοφανή προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών» που είχαν υποστεί φθορές με την πάροδο του χρόνου και συμπλήρωσε πως «όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, μέσα στο 2026, θα μπορούμε να μιλάμε για τη μεγαλύτερη ανάταξη υποδομών υγείας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, σε συνδυασμό με την προσθήκη νέου προσωπικού».

Όπως υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, το ΕΣΥ αλλάζει προς όφελος των ασθενών, των γιατρών και του προσωπικού.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε