Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα γιορτάζουν την 33η επέτειό τους και μοιράζονται μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

04/10/2025 | 09:58

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζονται μια αξιολάτρευτη φωτογραφία για να γιορτάσουν την 33η επέτειό τους.

Το πρώην προεδρικό ζευγάρι χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει την αγάπη του στους 96,4 εκατομμύρια οπαδούς του. Και οι δύο σύζυγοι δημοσίευσαν την ίδια selfie.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ ήταν να σε παντρευτώ, @MichelleObama.
Εδώ και 33 χρόνια, θαυμάζω τη δύναμη, τη χάρη και την αποφασιστικότητά σου — και το γεγονός ότι τα καταφέρνεις όλα με τόση χάρη. Χρόνια μας πολλά»!

Ωστόσο, να σημειωθεί υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του να περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους και να οδεύουν προς χωρισμό μετά από 33 χρόνια κοινής ζωής.

ertnews.gr

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)