Μήνυση από τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του – Γιατί σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

19/06/2024 | 08:54

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί υπεβλήθη μήνυση από τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης πρόσθεσε πως ο λόγος της μήνυσης είναι η αυτοδικία. Στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 έγινε επίσης αναφορά για ένα απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται μετά τη μήνυση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου έχει ήδη εκδοθεί αυτόφωρο, που σημαίνει πως επίκεται σύλληψη του Απόστολου Λύτρα. 

Την ίδια ώρα όμως, προκύπτουν πολλά ερωτήματα μετά τις συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα έχει διατεθεί περιπολικό για 24ωρη φύλαξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου έχει ήδη εκδοθεί αυτόφωρο, που σημαίνει πως επίκεται σύλληψη του Απόστολου Λύτρα. 

https://www.newsbomb.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του