Μήνυμα του 112 στην Ανατολική Μάνη – Πλημμύρισε το χωριό Πλάτανος

04/12/2025 | 13:17

Η κακοκαιρία Byron σφυροκοπά τη χώρα με το 112 να στέλνει μήνυμα στους κατοίκους της Ανατολικής Μάνης για έντονες βροχές και κατολισθήσεις το προσεχές διάστημα. Πλημμύρισε χωριό στο Γύθειο.

Το μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία προειδοποιεί τους κατοίκους της Ανατολικής Μάνης να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω έντονων βροχοπτώσεων και κατολισθήσεων.

«Λόγω έντονων βροχοπτώσεων και κατολισθήσεων στην Δημοτική Ενότητα Ανατολικής Μάνης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», γράφει το μήνυμα.

Ένα ρέμα στην περιοχή του Γυθείου υπερχείλισε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και προκλήθηκε χείμαρρος που έχει μπει με όγκο νερού και φερτών υλικών μέσα στο χωριό Πλάτανος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί από την Πυροσβεστική κάποια παροχή βοήθειας για απομάκρυνση ατόμων. Υπάρχουν προβλήματα στις Αιγιές, στο Χωσιάρι, στα χωριά του Σμύνους και στο Καρβελά.

ΠΗΓΗ

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!